riool verstopping - Direct Ontstopt

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

riool verstopping

Als meerdere riool aansluitingen niet werken, is het probleem waarschijnlijk groter. Zeker als geen enkele aansluiting meer werkt. Of als het water dat u op de eerste verdieping wegspoelt, op de begane grond weer uit een putje of toilet komt. Waarschijnlijk is dan het riool onder uw huis of in uw tuin verstopt. Ook kan het probleem bij het openbare riool liggen.
Om de juiste oorzaak te vinden, zal uw wc eraf moeten of moet u het zogenaamde ontstoppingsstuk (laten) opgraven. Dat ligt rondom de erfgrens, net op uw grond of de grond van de gemeente. Hierin is goed te zien waar een eventuele verstopping zit. Staat het vol water, dan zit het probleem in het openbare riool. Is het droog, dan zit er waarschijnlijk een verstopping in of rond uw huis. In beide situaties zal Direct Ontstopt het riool ontstoppen. En uw problemen oplossen.

WC / Toilet Verstopping

Wc / Toilet verstopping wordt vaak veroorzaakt door overtollig wc papier / billendoekjes maar het is ook mogelijk dat er een wc blokje doorgespoeld is.
Vaak blijft in de stankafsluiter de prop of wc blokje hangen, waardoor uw toilet niet meer goed doorspoelt, en het water zich tot de rand van uw wc vult. Dan is er sprake van een blokkade / verstopping.
Direct Ontstopt beschikt over de juiste apparatuur om dit probleem snel en vakkundig op te lossen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu